Wie is Wie

De mannen van Van Huys Uit

Mijn hele jeugd heb ik gedroomd om zanger van een toffe band te zijn. Van Huys Uit is mijn muzikale uitlaatklep die deze droom waarmaakt. We doen waar we van houden voor mensen die daarvan houden… Oprecht, heerlijk en vooral met elkaar!

– Angelo Nannings (zang)

De jongens van Van Huys Uit zijn stuk voor stuk m’n beste maatjes en dan hebben we ook nog het geluk dat we samen muziek mogen maken. Een band is net een huwelijk en soms kunnen we elkaar wel schieten, want koppig zijn we allemaal. We houden het al 10 jaar met elkaar uit en ik hoop dat we dat nog minstens 10 jaar doen!

– Raoul Bakker (gitaar/zang)

Met je beste vrienden muziek maken en de buitenwereld daar blij mee maken. Voor mij is het een hele fijne uit de hand gelopen hobby. Een vaste plaats aan de eettafel, stroopwafels, koffie….thee voor Pieter. Dat zijn onze Van Huys Uit rituelen terwijl we de mooiste liedjes met elkaar mogen schrijven.

– Pim Kamp (toetsen)

Elke week met mijn maatjes afspreken om bij te kletsen, aan liedjes werken, repeteren en de flauwe grappen van Pim en Angelo aanhoren. Om 4 uur in de nacht nieuwe mixen van Sander ontvangen, de vaste plekken aan tafel, dat is Van Huys Uit. Een familie van een andere moeder.

– Pieter Bakker (basgitaar)

Wat voor mij begon als een gezellige, maar vooral mooie vriendengroep is uitgegroeid tot de band Van Huys Uit. Muziek maken voor een groot publiek met deze fantastische mensen is mij echt heel veel waard.

– Sander van Truijen (drums/zang)

Met m’n maatjes een passie delen, samenwerken en een droom nastreven is het leukste wat er is. Daarnaast herinneringen opbouwen, samen op vakantie en nachtenlang brainstormen onder het genot van een lekkere whisky is voor mij nog veel waardevoller.

– Steef Nijman (management/pr)

Share This